Facebook Instagram

Beoordelingen van My Thai Son Rotterdam

Recente recensies van My Thai Son Rotterdam

5 sterren na 38 reviews

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker maar de groene curry was afwijkend van de andere keren minder smaakvol. Te veel kruidnagel naar mijn mening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De soep was voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

De meeste smakeloze pad Thai die ik gegeten heb. Ik bestel hier niet meer.

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima authentieke smaak, leuke bediening, genieten als je daar bent.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Super friendly people and all delicious !

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De beste Thai ter wereld!!! De eigenaresse heeft veel empathie en zeer lief . Dank je wel

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima menu en prijs/ kwaliteit verhouding. Altijd netjes op tijd klaar bij afhalen, goed verpakt en goed van temperatuur bij thuiskomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

op tijd klaar goede vriendelijke service heerlijke gerechten ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel erg goed!! (Zoals gewoonlijk 😉)

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon niet lekker, kipfilet in soep had geen smaak.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker eten, zowel de rode als groene curry. De versheid van de ingrediënten is uitstekend. Ook de apart geprijsde gebakken rijst is voortreffelijk. Maar stevige prijzen....

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, prima bereid door het team van My Thai Son. Ook voor afhalen een prima keuze. Tot volgende keer!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Blijft een van de beste curry restaurants waar ik tot nu toe geweest ben

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele goede service en eten was heerlijk😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima afhaalmenu voor een prima prijs.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vriendelijke medewerkers. Bestelling op tijd geleverd, maar we komen het liefst naar het restaurant,zodra het weer kan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekkere curry! Love Thai food and you have the perfect flavor!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heel lekker gegeten, veel keuze, ook in vegetarische gerechten. Smaken van de gerechten kloppen allemaal, ik werd echt heel blij van dit eten! Ga zeker vaker bestellen bij My Thai Son

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Alleen de vegetarische gerecht was een beetje flauw en de tofu ontbrak

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vroeger vaste klant. Door een verhuizing al een tijdje niet meer geweest omdat My Thai Son wat uit de buurt is. Jammer want het eten is er nog steeds onwijs lekker. Voor ons de lekkerste Thai in de regio. Komen snel weer.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald. Uitstekende soep en de currys waren erg lekker. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Very good curry's and good portion sizes.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima menu. Goed van temperatuur, porties prima en goed van smaak.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en ruime porties. Onze favoriete Thaise restaurant in Rotterdam

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! Zeker een aanrader

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, zoals gewoonlijk!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Great food, very tasty and fresh, happy to come back another time. Very quick and friendly staff.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Great thai curry, never disappointing ! Keep it up.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

All good, and order ready on time!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch lekker eten van uitmuntende kwaliteit!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel , voldoende en lekker

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Vooral die kabeljauw!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

goed

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker als altijd. Ze hebben er wat extra shrimp in gedaan omdat ze wat kleiner waren dan normaal. Fraai gebaar en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.